Butik

Lagersalg - Hjælpesporets Lopper

Løbende er der salg af overskudsting, hvor vi sælger ud af forskellige donerede brugte ting, som er til overs ved hjælpearbejdet. Hele overskuddet går til hjælpearbejdet f.eks. til køb af gaver ved fødselsdage, konfirmationer, jul etc., samt til drift af foreningen.

Hjælpesporet er en 100 % frivillig forening, som består af frivillige, som alle brænder for at hjælpe udsatte mennesker. De personer og familier, vi hjælper, er af den ene eller anden årsag udsatte i kort eller lang tid.  Personerne er ældre, unge, børnefamilier, hjemløse og mange flere. Ofte får de hjælp med tøj, møbler, boligtilbehør, køkkenting, sko, legetøj eller andre ting til hverdagen, og det er altid gratis hjælp. Når vi søger om ting i vores Facebook gruppe, får vi ofte flere ting ind end vi mangler. Det er disse ting, vi sælger ud af i butikken.

Læs mere om Hjælpesporets arbejde.

Åbningstider

Lagersalget vil foregå på forskellige datoer. Hold øje i Facebook gruppen, hvor vi informerer om de forskellige datoer samt tidspunkter for lagersalg som begivenheder. 

Følg os på Facebook og find datoer og åbningstider under begivenheder.

Vi tager forholdsregler i forbindelse med Corona smitte, og holder øje med at der ikke er flere i butikken af gangen end det tilladte. Der vil desuden være masser af håndsprit stående. 

 

Køb lopper og hjælp os med at hjælpe andre

Aflever dine aflagte ting

Cirka to gange om måneden afholder vi indleveringsdage, hvor alle kan komme og aflevere de ting, som vi må give videre til andre. For at vi kan bruge tingene, skal de være i god stand, og uden huller, mærker etc. Kontakt os venligst inden I kommer med store møbler. Kun ting vi har for mange af, sættes til salg.
Læs mere om hvordan du kan hjælpe os i vores Facebook gruppe under begivenheder kan du se datoer for de kommende indleveringsdage, samt åbningsdage for lagersalg. Tryk på ikonet til venstre og vær med i Facebook gruppen.

Bliv sponsor

Som sponsor af Hjælpesporet kan du og din virksomhed være med til at hjælpe i dit lokalområde. Sponsorater anvendes til at sikre at foreningen og de frivillige fortsat har et sted at arbejde for de udsatte, og til gaver ved f.eks.. fødselsdage, konfirmation, jul etc.
Hjælp os med at hjælpe lokalt i Herning kommune og omegn.
Tryk på ikonet til højre og læs mere om at blive sponsor, og den markedsføring vi tilbyder dig til gengæld.

Bliv medlem

Som medlem af Hjælpesporet kan du som privatperson støtte foreningen med en medlemsbetaling hvert år på enten 150 kr., 300 kr. eller 500 kr. Med medlemskabet får du lov til at deltage i generalforsamling, og har stemmeret ved eventuelle afstemninger om nye tiltag.
Tryk på ikonet til venstre og læs mere om hvordan du bliver medlem.

Hjælpesporet

Adresse: Teglvænget 97, 7400 Herning

CVR: 34753474

Email: info@hjaelpesporet.dk

Åbningstider

Kun åbent efter aftale.

Indleveringsdage 2-4 gange om måneden.

Se datoer i begivenheder på vores Facebook.

Følg os på Facebook og Instagram

Copyright © All Rights Reserved.