Julehjælp

Julehjælp

Ansøgningen om julehjælp er først åben igen til efteråret. Når det er muligt at søge om julehjælp skal I udfylde en formular og enten sende til info@hjaelpesporet.dk eller aflevere på en af vores åbningsdage på Teglvænget 97. Her kan i også udfylde ansøgningen hos os.

Hjælpesporet tilbyder julehjælp til personer og familier i Herning Kommune. I 2023 delte vi julehjælp ud til 264 familier.

Hjælpen består af en julekurv med forskellige madvarer, hvor størstedelen er mad, som indbyder til en hyggelig jul med familien. Vi hjælper også gerne med en kurv med mad, der ikke indeholder svinekød.

Hvis der er børn i familien under 18 år hjælper vi desuden med julegaver. Her forsøger at vi finde en tøj-gave samt en ting, som barnet ønsker sig. Derfor er der rubrikker på ansøgnings-formularen, som omhandler børnenes navn, alder, tøj størrelse og ønsker til en lille gave.

Læs mere om Hjælpesporet.

Hjælp os med at købe en gave til et barn fra en sårbar familie. Vi har ønsketræ stående i Herning Centret ved indgang B. Herpå hænger der ønskesedler til børn, hvor i kan købe julegave til dem. Henter I en seddel i Herning Centret, kan I aflevere gaven og sedlen i Larsen. Er I i tvivl om noget så send os en mail til info@hjaelpesporet.dk

Doner til Hjælpesporets julehjælp med mobilepay til 843541 eller en bankoverførsel til 7045 – 1321767. Læs mere om donationer.

Tak til vores gavmilde sponsorer

Vi er så heldige at rigtig mange firmaer i lokalområdet gerne vil være med til at bidrage til vores julehjælp. Derfor har de bidraget med produkter eller økonomisk hjælp. 

I fælleskab med disse virksomheder har hele 264 familier i 2023 modtaget julehjælp. 

Dette kunne vi ikke have gjort alene, så tusind tak til jer alle. Vi er dybt taknemmelig for jeres støtte. I er med til at gøre en kæmpe forskel i jeres lokalområde!

Hjælpesporet julehjælp
Hjælpesporet julehjælp
Julegaver Hjælpesporet
Julehjælp Hjælpesporet gaver

Ved udlevering af julehjælpen, havde vi besøg af selveste julemanden, som gav gaver og slik til alle de søde børn. Det vakte stor glæde for alle, også de frivillige.

Hos Hjælpesporet er vi en flok frivillige, som alle er vild med at hjælpe andre. det ses tydeligt i glæden ved at kunne pakke julegaver til børnene.

Alle familier modtager en julekurv med forskelligt mad og drikkevarer til juledagene, samt julegaver til alle børn / unge op til 18 år efter deres ønskesedler. 

Hvad er julehjælp fra Hjælpesporet

Julehjælp fra Hjælpesporet

Julegaver

Der kan søges om julegaver til børn op til 18 år. 

Vores udgangspunkt er at hvert barn modtager en tøjgave samt en lille gave, som de ønsker sig.

Tak til alle de skønne frivillige, som pakker rigtig mange gaver ind.

Hjælpesporets julehjælp

Julekurve

Julekurvene fyldes med forskellig mad, slik, kage, chips og drikkevarer. Vi søger sponsorater hertil, og indholdet kan variere. Der er normalt det meste til nogle gode juledage.

Stort tak til alle vores sponsorer, både private og firmaer!

Julegaver Sosu skolen

Sosu skolen & Det Gamle Bibliotek Hammerum

 Vi er stolte af vores samarbejde med Sosu skolen og Det Gamle Bibliotek i Herning. Her har stået et juletræ, hvor man kan tage et hjerte med et barns ønsker på, og købe gaven. 

Stort tak til Jer!

Der er flere måder du kan hjælpe på

Aflever dine aflagte ting

Cirka en gang om ugen afholder vi indleveringsdage, hvor alle kan komme og aflevere de ting, som vi må give videre til andre. For at vi kan bruge tingene, skal de være i god stand, og uden huller, mærker etc.
Læs mere om hvordan du kan hjælpe os.
I vores Facebook gruppe under begivenheder kan du se datoer for de kommende indleveringsdage. Tryk på ikonet til venstre og vær med i Facebook gruppen.

Bliv sponsor

Som sponsor af Hjælpesporet kan du og din virksomhed være med til at sikre at foreningen og de frivillige har et sted at arbejde for de udsatte, samt at vi har penge til gaver til børn.
Hjælp os med at hjælpe lokalt i Herning kommune og omegn.
Tryk på ikonet til højre og læs mere om at blive sponsor, og hvilken markedsføring vi tilbyder dig til gengæld.

Bliv medlem

Som medlem af Hjælpesporet kan du som privatperson støtte foreningen med en medlemsbetaling hvert år på enten 150 kr., 300 kr. eller 500 kr. Med medlemskabet får du lov til at deltage i generalforsamling, og har stemmeret ved eventuelle afstemninger om nye tiltag.
Tryk på ikonet til venstre, og læs mere om hvordan du bliver medlem.

Hjælpesporet

Adresse: Teglvænget 97, 7400 Herning

CVR: 34753474

Email: info@hjaelpesporet.dk

Åbningstider

Kun åbent efter aftale.

Indleveringsdage 2-4 gange om måneden.

Se datoer i begivenheder på vores Facebook.

Følg os på Facebook og Instagram

Copyright © All Rights Reserved.