Medlemmer

Bliv medlem af Hjælpesporet

Som medlem af Hjælpesporet er du med til at sikre at foreningen kan bestå. Vi er 100% frivillige og bruger alle donationer og sponsorater til at købe de ting, vi mangler til familierne, der søger om hjælp. F.eks. til gaver til forskellige begivenheder, som fødselsdage, konfirmationer, studentergilder, julehjælp og meget andet, som folk søger om hjælp til. Derudover har vi også brug for hjælp til at kunne have et lokale, som alle de frivillige kan fungere ud fra.

Sammen gør vi en forskel!

Send en mail til info@hjaelpesporet.dk med dit navn og adresse, og oplys hvilken type medlemskab, du ønsker. Nedenfor kan du se de tre forskellige typer.

Læs mere om Hjælpesporet.

Typer af medlemskaber

Bliv medlem af Hjælpesporet

Medlem

 Det almindelige medlemskab koster 150 kr. om året, og fornyes automatisk hvert år.

Støt Hjælpesporet og bliv medlem

Plus Medlem

Plus medlemskabet er på 300 kr. om året, og fornyes automatisk for hvert år.

Bliv medlem af Hjælpesporet

Super Medlem

Som Super medlem betaler du 500 kr. årligt, og det fornyes automatisk hvert år.

Vil du være medlem af Hjælpesporet, så send os en mail med dit navn og adresse, hvor du oplyser hvilket af de tre medlemskaber, du ønsker. Når vi taster dig ind i vores medlemskartotek, betragtes det som en fortsættende medlemskab. Derfor gør vi opmærksom på at det fortsætter hvert år, indtil du afslutter det med en mail til os. 

Når vi har modtaget din mail, sender vi dig en faktura med forklaring på betalingsmetoden. Påfør gerne fakturanummer på din overførsel.

Kontakt os eller læs mere om hvem vi er, og hvordan vi hjælper.

I vores Facebook gruppe slår vi løbende op hvilke ting vi mangler til ansøgere, og har cirka to gange om måneden åbent for indlevering af ting. Vær med i gruppen, og se om det er noget for dig.

Vil du hjælpe os med at hjælpe andre?

Aflever dine aflagte ting

Cirka to gange om måneden afholder vi indleveringsdage, hvor alle kan komme og aflevere de ting, som vi må give videre til andre. For at vi kan bruge tingene, skal de være i god stand, og uden huller, mærker etc.
Læs mere om hvordan du kan hjælpe os.
I vores Facebook gruppe under begivenheder kan du se datoer for de kommende indleveringsdage. Tryk på ikonet til venstre og vær med i Facebook gruppen.

Bliv sponsor

Som sponsor af Hjælpesporet kan du og din virksomhed være med til at sikre at foreningen og de frivillige har et sted at arbejde for de udsatte.
Hjælp os med at hjælpe lokalt i Herning kommune og omegn.
Tryk på ikonet til højre og læs mere om at blive sponsor, og hvilken markedsføring vi tilbyder dig til gengæld.

Bliv frivillig

Som frivillig ved Hjælpesporet kan du være med til at hjælpe udsatte mennesker i Herning kommune og omegn. Opgaverne i foreningen spænder fra f.eks. at sortere de ting, vi får doneret til at udlevere det til de, som har søgt efter det.
Tryk på ikonet til venstre og læs mere om Hjælpesporet.

Hjælpesporet

Adresse: Teglvænget 97, 7400 Herning

CVR: 34753474

Email: info@hjaelpesporet.dk

Åbningstider

Kun åbent efter aftale.

Indleveringsdage 2-4 gange om måneden.

Se datoer i begivenheder på vores Facebook.

Følg os på Facebook og Instagram

Copyright © All Rights Reserved.