Donationer

Donation til Hjælpesporet

Med en donation til Hjælpesporet, kan du være sikker på at tingene og pengene ender det rigtige sted, nemlig ved de udsatte. 

Vi er en 100 % frivillig forening så her er ingen udbetaling af lønninger. Hjælpesporet består af en flok frivillige og en bestyrelse, som alle brænder for at hjælpe sårbare mennesker. 

Du kan overføre penge via Mobile Pay til nr: 843541 eller med bank overførsel til: Sydbank 7118 – 1361537. Skriv gerne hvis donationen skal gå til noget bestemt, f.eks. julehjælp eller fødselsdagshjælp.

De personer og familier, vi hjælper, er af den ene eller anden årsag udsatte, og mindrebemidlede i kortere eller længere tid.  Vi hjælper alle typer mennesker,  ældre, unge, børnefamilier, hjemløse og mange flere. Ofte får de hjælp med tøj, møbler, boligtilbehør, køkkenting, sko, legetøj eller andre ting til hverdagen.

Geografisk har vi fokus på Herning kommune og omegn, men hjælper ind imellem udenfor dette område, hvis behovet er der.

De ting, vi giver til sårbare, samler vi ind gennem vores netværk. De fleste er en del af vores Facebook gruppe, hvori vi laver opslag når vi har brug for hjælp til ting, vi ikke har i vores lokale. Her kan I følge med i vores Facebook gruppe. De ting der er i overskud sælges gennem butikken Hjælpesporets Lopper. Læs mere om butikken.

Vi yder ikke hjælp økonomisk, juridisk rådgivning, og hjælper ikke med tobak, alkohol og medicin.

Læs mere om Hjælpesporet.

Dette har vi brug for donation til

Hverdagsting Hjælpesporet

Hverdagsting

 Vi hjælper ofte med almindelige hverdagsting som sko, tøj, møbler, ting til hjemmet og babyting. Her anvendes mest brugte ting, doneret af private.

Hjælp til begivenheder

Begivenheder

Ved begivenheder som fødselsdag, konfirmation etc.  hjælper vi med tøj, gave, drikkevarer, pynt og lignende. Her er vi ofte nødt til at købe flere nye ting.

Julehjælp i Herning

Julehjælp

 Både enlige i alle aldre og familier kan søge om julekurv med forskellig mad. Der kan desuden søges om julegaver til børn op til 18 år. Her køber vi nye gaver. 

Hjælp os med at gøre en forskel med en donation

Har du lyst til at donere penge til Hjælpesporet, så er vi meget taknemmelige. Det vil lette vores frivillige arbejde, specielt til indkøb af gaver til børn og unge til fødselsdage, jul, drift og andre begivenheder. Hver en krone går til Hjælpesporets gode formål.

Du kan overføre penge via Mobile Pay til nr: 843541

eller med bank overførsel til: 7118 – 1361537

Kontakt Hjælpesporet

Tilladelse til indsamling af donation

For at indsamle penge til Hjælpesporets formål, skal vi have en tilladelse. Dette sørger vi løbende for at have gennem indsamlingsnævnet. 

Nedenfor kan I se regnskabet for hvor meget vi samlede ind gennem vores gavmilde netværk, og hvad pengene blev brugt på. 

Regnskabet her er for indsamling  fra 1.1.2022 til 31.12.2022:

Revideret regnskab – Indsamlingsregnskab – Hjælpesporet_2022

Andre måder at hjælpe på

Aflever dine aflagte ting

Vi afholder indleveringsdage i vores lokale på Sønderager, hvor alle kan komme og aflevere de ting, som vi må give videre til andre. For at vi kan bruge tingene, skal de være i god stand, og uden huller, mærker etc.
I vores Facebook gruppe under begivenheder kan du se datoer for de kommende indleveringsdage. Tryk på ikonet til venstre og vær med i Facebook gruppen.
Gennem butikken Hjælpesporets Lopper sælger vi ud af overskudsting til priser alle kan være med på. Pengene går ubeskåret til f.eks. gaver, andre ting vi mangler til ansøgere og drift.

Bliv sponsor

Som sponsor af Hjælpesporet kan du og din virksomhed være med til at støtte foreningen og sikre at de frivillige har et sted at arbejde for de udsatte.
Hjælp os med at hjælpe udsatte lokalt i Herning kommune og omegn.
Tryk på ikonet til højre, og læs mere om at blive sponsor, og det markedsføring, vi tilbyder dig til gengæld.

Bliv medlem

Med et medlemskab af Hjælpesporet kan du som privatperson støtte foreningen med en årlig medlemsbetaling på enten 150 kr., 300 kr. eller 500 kr. Med medlemskabet får du desuden lov til at deltage i generalforsamling, hvis du ønsker det, og har stemmeret ved eventuelle afstemninger om nye tiltag.
Tryk på ikonet til venstre og læs mere om hvordan du bliver medlem.

Hjælpesporet

Adresse: Teglvænget 97, 7400 Herning

CVR: 34753474

Email: info@hjaelpesporet.dk

Åbningstider

Kun åbent efter aftale.

Indleveringsdage 2-4 gange om måneden.

Se datoer i begivenheder på vores Facebook.

Følg os på Facebook og Instagram

Copyright © All Rights Reserved.